Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U16: Vinst mot FBK Karlstad

ÖSK U16 tog en programenlig seger i gårdagskvällens hemmamatch mot FBK Karlstad. Jag hade tänkt åka dit för att se den, men regnet avskräckte. Men det gick ju bra ändå. Jämfört med det lag som mötte BK Forward såg väl gårdagens matchtrupp något starkare ut. Herman Ragnarsson och Noel Milleskog som normalt spelar med U17-truppen var med den här kvällen.

Matchfakta är väl inte korrekt återgivna på Fotbollförbundets webbplats. Men hellre än att själv gissa så nöjer jag mig med att kopiera dem. Förhoppningsvis stämmer uppgifterna om vilka som gjorde målen även om tidsangivelserna ser lite märkliga ut.

00. Varning Mahmoud Madadi
00. Varning Vincy Emmanueli Eta-Hugues
00. Varning Rasmus Gustavsson Engdahl
00. Varning FBK Kenan Cehajic
23. 1-1 Alvin Carlsson
42. 1-0 Herman Ragnarsson
73. 2-1 Vincy Emmanueli Eta-Hugues
84. 3-1 Herman Ragnarsson

ÖSKs matchtrupp: William Kuyumcu, Oscar Windahl, Alfie Göransson, Noel Milleskog, Rasmus Gustavsson Engdahl, Herman Ragnarsson, Filip Lundqvist, Jesper Nyström, Mahmoud Madadi, Rasmus Brolin (mv), Theodor Hessel, Jonathan Johnsson (k), Jash Narshi, Vincy Emmanueli Eta-Hugues, Emil Olofsson (mv), Viktor Berséus och Martin Meehan.

ÖSK är nu definitivt klara för en av A-slutspelgrupperna. I praktiken var de det rean efter segern mot BK Forward i den förra omgången.

För ÖSKs del återstår i den här serien nu endast en bortamatch mot Degerfors.

2018-09-02 16:00 Degerfors IF/Ungdom – Örebro SK FK Stora Valla

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.