Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

DM: ÖSK möter Nora den 6 september

DM-semifinalen mellan ÖSK och Nora BK har nu fått tid och plats bestämd. Ja, beträffande platsen har det väl inte varit så mycket att fundera på. Det är laget från den lägre divisionen som bestämmer det och detta innebär i allmänhet att de väljer sin egen hemmaplan. Så även i detta fallet. Norvalla blir det alltså. Nora brukar ju ha rätt mycket folk på sina hemmamatcher så om inte vädret ställer till det kan man nog räkna med en storpublik.

Men nu är alltså även tiden bestämd. Det blir torsdagen den 6 september med avspark kl. 18:00. Det datumet innebär att matchen spelas under ett landslagsuppehåll, vilket öppnar för ÖSK att kunna matcha ett starkt lag. Fast å andra sidan finns det en U21-match mot Degerfors inplanerad till den 4 september, så Kjäll & Co. får väl en del att fundera över laguttagningsmässigt om det datumet ligger kvar. Matcher mot Degerfors vill man ju inte gärna förlora oavsett förhållandena i övrigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.