Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U16: Örebroderby på Trängen

Igår spelade ÖSK och BK Forward oavgjort 1-1 i den regionala U15-serien. Idag är det dags för de ett år äldre spelarna att mötas i den nationella serien.

ÖSK har släppt iväg en hel del spelare till den U17-trupp som spelar i Malmö idag. Men det brukar ju oftast gå bra ändå. Utöver Alfie Göransson och William Kuyumcu som regelbundet tar steget upp från ÖSK Ungdoms U15-lag är det den här gången därför ytterligare några -03:or med i matchtruppen.

Följande spelare ingår i Matchtruppen: Samet Burgaj (mv), Rasmus Brolin (mv),Viktor Berséus, Theodor Hessel, Oscar Windahl, Mahmoud Madadi, Martin Meehan, Jonathan Johnsson, Jash Narshi,Jesper Nyström, Rasmus Gustavsson Engdahl, Vincy Emmanueli Eta-Hugues, Wiliam Eriksson, Alfie Göransson (-03), William Kuyumcu (-03), Filip Lundqvist (-03) och Jakob Sandberg (-03).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.