Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U19: Bortamatch mot BK Häcken

ÖSK U19 har en svår bortamatch mot BK Häcken i morgon (lördag). Jag har inte sett någon matchtrupp för ÖSK så det är svårt att säga hur svår uppgiften blir. Spelar trion Trinh, Bark, Andersson blir det lättare än om de inte gör det.

Båda lagen fick stryk i sina första matcher. ÖSK smed stora siffror (1-5) hemma mot Brommapojkarna. Häcken med något skonsammare 1-2 på bortaplan mot Trelleborg.

Matchtrupp (SvFF): Harald Detlofsson (mv), Helmer Andersson (k), Samuel Nielsen, Malcolm Stolt, Nadir Ayeva, Martin Trinh, Adam Bark, Isac Eklöf, Jonathan Aronsson, Carl Henning, Simon Gustafsson (mv), Gabriel Yildiz, Edvin Cimirotic, Lukas Julher, Edwin Lundkvist, Adam Larsson, Odilon Sangwa och Lucas Parkedal Stenfelt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.