Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U16: Viktig hemmamatch mot J-Södra

ÖSK U16 tar emot Jönköping Södra IF i morgondagens match på Behrn Arena. Tack vare ett oavgjort Norrköpingsderby har ÖSK faktiskt möjligheten att ta över serieledningen i händelse av vinst. Viktigare än denna är det nog ändå att hålla avståndet till slutspelstrecket.

Eftersom U17 inte har någon match den här helgen kan ÖSK mönstra ett rätt starkt lag med några av de spelare som normalt spelar med U17 i truppen. Följande spelare är kallade.
Matchtrupp: Samet Burgaj (mv), Emil Blomberg (mv, -03), Jesper Nyström, Theo Hessel, Oscar Windahl, Mahmoud Madadi, Noel Milleskog, Joel Andersson-Segerlind, Alfie Göransson (-03), Jash Narshi, Rasmus Gustavsson, Vincy Emmanueli Eta-Hugues, Herman Ragnarsson, Viktor Berséus, Martin Meehan, William Kuyumcu (-03) och Jonathan Johnsson.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.