Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Dam: Med sikte mot Dalarna

Igår startade ÖSK Söders herrar sin höstsäsong och i morgon (som är en lördag) är det dags för ÖSK Söders damer att göra detsamma.

Resan går till Ornäs som ligger mellan Borlänge och Falun. Hemmalaget fick precis som ÖSK Söder lämna div 1 förra året efter en för deras del väldigt dålig säsong (bara två poäng). I årets serie har det mest handlat om bottenstrid och de är ett av de lag som siktar på att hålla Skyllberg bakom sig i tabellen.

Ornäs är det lag som har släppt in flest mål i serien (27 stycken på 9 matcher). Men eftersom de även gör en del mål framåt (12 stycken för att vara exakt) har de ändå kunnat undvika nedflyttningsplatsen. I sin senaste match i serien spelade de 0-0 borta mot IFK Hallsberg, vilket visar att de har kapacitet att överraska.

Söders damer reser till Ornäs som serieledare och tack vare Ornäs 0-0 resultat mot Hallsberg dessutom för första gången med ett poängmässigt övertag mot serietvåorna från Sydnärke. Till matchen har ÖSK kallat följande Matchtrupp: Lisa Davidsson (mv), Maja Edlund, Silvia Erkisi, Maja Fagerholm, Wilma Franssila, Anna Meijer, Vanessa Mujic, Mathilda Olaisson, Olivia Puhls, Olivia Rundberg, Eila Wennerholm, Linnéa Wetterberg, Isabelle Fredriksson, Caroline Zandén och Josefine Zandén.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.