Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

P16/02: Förluster i Nordisk Pojk

Niclas Bergmark (nr 5)


Efter den inledande vinsten mot Nordirland har det gått tyngre för det svenska P16-landslaget. I förrgår blev det förlust med hela 4-1 mot Finland och idag förlorade laget med 2-1 mot Danmark.

Laget blev alltså inte bättre än trea i fyralagsgruppen och kommer att få avsluta turneringen med en placeringsmatch om plats fem eller sex. Motståndare i den matchen blir hemmanationen Färöarna, som idag säkrade sin tredjeplats tack vare bättre eller kanske snarare inte fullt så dålig målskillnad som gruppfyran Kina.

ÖSKs Niclas Bergmark började Finlandsmatchen på bänken, men fick hoppa in redan i den 5:e minuten efter en skada. I dagens match mot Danmark fick han spela från start och blev inte utbytt. Det har onekligen varit tuffa dagar för Niclas med tre matcher på 2*40 (minus 5 minuter) på fem dagar.

SvFF: Förlust 1-4 mot Finland
SvFF: Förlust mot Danmark

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.