Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U17: Bortamatch i Uddevalla

ÖSK U17 möter idag på bortaplan IK Oddevold. En viktig match för båda lagen som vill skaffa sig ett bra utgångsläge i en serie som kan sluta med nedflyttning för de mindre lyckosamma lagen. Lagen möttes i en tidig vårmatch på Behrn Arena. Då vann ÖSK med 2-1. Vi får hoppas att de kan återupprepa den prestationen.

ÖSK har kallat följande Matchtrupp: Gustaf Leijon (mv), Samet Burgaj (mv), Alexander Bahar, Sebastian Forsberg, Olle Brorsson, William Björnsson, Alexius Bergqvist, Manne Ljunghaga, Anton Ingves, Jonathan Rasch, Herman Ragnarsson, Edvin Cimirotic, Ryad Iskhadzhiev, Adam Lindström, Alen Rasak (?) och Rasmus Gustavsson.

Den här serien spelas som en dubbelserie för de sämre lagen från våren. Det är lite förvånande att hitta lag som Malmö FF och IFK Göteborg i det här sammanhanget. Förmodligen gör det att konkurrensen om att undvika de två nedersta platserna blir hårdare för de övriga lagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.