Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Summer 2018: Wanderson till Helsingborg

Helsingborgs IF meddelar idag, att de gjort klart med brasilianaren och återvändaren (till Sverige) Wanderson do Carmo. En spelare som även ÖSK försökte värva in genom sommarfönstret.

Det ekonomiskt slirande Helsingborg har löst finansieringen av nyförvärvet genom att en privatperson går in och tar kostanderna för Wanderson under det här året. Därefter blir detta HIF:s ansvar. Föreningen räknar väl med att ta sig tillbaka till Allsvenskan igen och därmed också få större ekonomiskt handlingsutrymme.

För ÖSKs del återstår det nu att se om det finns någon Plan B avseende en förstärkning på anfallssidan. ÖSKs försök att värva Wanderson visar ju, att man anser att behovet finns och att ekonomin tillåter det.

Helsingborgs IF: Wanderson do Carmo klar för HIF

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.