Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U16: Oavgjort mot Karlslund

ÖSK U16 och Karlslund delade rättvist på poängen då de två lagen i går kväll möttes på Karlslund Arena. Matchen slutade oavgjord 1-1 efter det att Herman Ragnarsson givit ÖSK ledningen i den 20:e minuten och Karlslund kvitterat någon minut senare.

Matchen präglades mer av kamp än av ordnat spel. ÖSK var spelmässigt överlägsna, speciellt i andra halvlek, men kom ändå sällan på gränsen till aldrig till några bra avslutslägen. Dessutom hade Karlslund en riktigt bra målvakt i Rasmus Forsell som effektivt städade upp de bollar som trots allt hittade fram mot hemmalagets mål.

Hemmalaget var inte alls ofarliga – speciellt inte då ÖSK tryckte på med i princip hela laget för att få till ett avgörande. Snabba Karlslunds-kontringar ställde till en hel del problem för ÖSKs utglesade försvar, men inte heller Karlslund fick någon ytterligare utdelning på sitt anfallsspel.

En positiv överraskning (för min del) var Martin Meehan som spelade mittback under större delen av matchen. Han gjorde det riktigt bra tillsammans med lagkaptenen Oscar Windahl. Ett plus även till Alfie Göransson (-03) som tog på sig en stor arbetsbörda på mittfältet. Joel Andersson Segerlind tog hand om det mesta av det konstruktiva spelet, men jag har en känsla av att kanske lite väl mycket av spelet skulle gå via hans vänsterfot.

Laguppställning: Samet Burgaj – Mahmoud Madadi, Oscar Windahl, Martin Meehan, Alexander Bahar – William Kuyumcu, Alfie Göransson, Joel Andersson Segerlind, Jesper Nyström – Rasmus Gustavsson Engdahl, Herman Ragnarsson
Avbytare: Emil Blomberg (mv), Viktor Berséus, Vincy Emmanueli Eta-Hugues, Noel Milleskog och Jash Narshi.

Alla avbytarna (utom Blomberg) kom till spel då ÖSK försökte forcera fram en avgörande under andra halvlek.

Återstående matcher i grundserien. Det gäller att placera sig bland de fyra bästa lagen för att gå till slutspel.

2018-08-11 13:00 U16 Nationell Grupp 4 Örebro SK FK – Jönköpings Södra IF
2018-08-19 15:00 U16 Nationell Grupp 4 BK Forward – Örebro SK FK
2018-08-24 19:00 U16 Nationell Grupp 4 Örebro SK FK – FBK Karlstad
September
2018-09-02 16:00 U16 Nationell Grupp 4 Degerfors IF/Ungdom – Örebro SK FK

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.