Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U16: Örebroderby i kväll

ÖSK U16 samlas i kväll vid Karlslund Arena på Rosta Gärde. Dags alltså för ett riktigt örebroderby i den nationella U16-serien.

För Karlslund blir det den första seriematchen under hösten. ÖSK har redan hunnit med att avverka IFK Norrköping efter en stark insats. Som vanligt när det bjuds på ett örebroderby så kan man förvänta sig en match med mycket nerv och prestige. Karlslund brukar kunna bjuda på riktigt starka matcher då de tar emot ÖSK på sin hemmaarena. Vi får se om det blir så även den här gången.

För båda lagen är avståndet till slutspelsstrecket viktigt. ÖSK vill nog gärna hålla det avståndet intakt, medan Karlslund inte vill riskera att bli frånåkta.

ÖSK har kallat följande spelare.
Matchtrupp: Samet Burgaj (mv), Emil (mv, -03), Alexander Bahar, Martin Meehan, Oscar Windahl, Mahmoud Madadi, William Kuyumcu (-03), Joel Andersson-Segerlind, Alfie Göransson (-03), Jesper Nyström, Herman Ragnarsson, Vincy Emmanueli Eta-Hugues, Rasmus Gustavsson, Victor Berseus, Noel Milleskog och Jash Narshi.

På papperet en något starkare trupp än den som besegrade Norrköping. En del av spelarna medverkade dock även i U17-matchen i tisdags mot Falkenberg, vilken säkert slet en hel del på orken. Frågan är hur pass fräscha de är i kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.