Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Summer 2018: Wanderson till Helsingborg?

Spekulationerna kring Wandersons framtida klubbadress lever verkligen upp till Silly-epitetet. Knappt har påståendet från FotbollDirekt släppts om att spelaren valt ÖSK förrän Expressen går ut med rakt motsatt information. Enligt tidningens överste ryktesspridare Kristoffersson har spelaren valt Helsingborg och han kommer att skriva på för den klubben under början av nästa vecka.

Expressen: Wanderson väljer spel i Helsingborg

Tja, vad skall man tro? Förmodligen är det så att spelarens agent Martin Dahlin försöker pressa fram bästa möjliga kontrakt för sin klient. Var det landar vet nog ännu ingen med säkerhet.

Jag tycker nog fortfarande att en 32-årig Wanderson är en tveksam rekrytering. Han platsade inte i Alanyaspor, som är långt ifrån någon av de bättre turkiska klubbarna. Frågan är om han skulle göra bättre ifrån sig i Allsvenskan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.