Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Dam förstärker anfallet

ÖSK Söder Dam skriver på sin webbplats, att Isabelle Fredriksson tar steget över från KIF Örebro F19 till Söders damlag. Isabelle beskrivs som en stark forward och en bra bollmottagare, som gärna går på avslut. Det låter med andra ord som en perfekt ersättare efter Sara Sandberg, som ju snart flyttar till USA.

Isabelle är inte en helt ny bekantskap för Söders damer. I alla fall inte för de som engagerar sig i klubbens futsal. Hon representerade nämligen Söder i inomhusvarianten av fotboll under säsongen 16/17.

ÖSK Söder Dam: Välkommen till ÖSK Isabelle!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.