Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Niklas Aronsson är ny klubbchef för ÖSK Ungdom

ÖSK Ungdom skriver på sin Webbplats:

Under våren gick vi ut med en annons där vi sökte ny klubbchef på ÖSK Ungdom. Det vi sökte efter var en person som har erfarenhet av ledarskap, verksamhetsutveckling, förändringsarbete, ekonomi och ett brinnande intresse för att utveckla ungdomsidrotten i Örebro. Bland många starka kandidater fastnade vi för Niklas Aronsson.

ÖSK Ungdom: Niklas Aronsson, ny klubbchef på ÖSK Ungdom

Niklas är ett välkänt namn för de som följer ÖSKs akademiverksamhet. Han är för närvarande en av tränarna för Elit 1 (U19) och ”kom över” till ÖSK tillsammans med Sturehovs 99:or. En grupp som bland annat innehöll Arvid Brorsson, Martin Trinh och Adam Bark. Som ansvarig för ÖSK Ungdoms verksamhet vidgas dock ansvarsområdet till ytterligare idrotter. Jag skulle dock tro att ÖSK Fotbolls intresse av en välorganiserad ungdomsfotboll tillgodoses på bästa sätt.

Jag kan väl inte säga annat än att jag blev lite förvånad då jag såg utnämningen. Niklas jobbar idag som affärsutvecklingschef på Castellum – ett av Sveriges största fastighetsbolag med ansvar (om jag fattat det rätt) för Örebro, Västerås och Uppsala. Så det blir onekligen ett påtagligt miljöbyte för hans del.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.