Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U17: ÖSK tar emot Falkenberg

Edvin Cimirotic – provtränade som 14-åring med Manchester City.


I fredags inledde U16 sin höstsäsong och i morgon (tisdag) är det U17:s tur att göra detsamma. Under hösten deltar laget i serien med det något hotfulla namnet Nedflyttningsserien. Detta efter en vårsäsong med blandade resultat.

ÖSK och Falkenberg möttes i våras (maj) på Behrn Arena. Då blev resultatet oavgjort 2-2.

Till höststarten har följande Matchtrupp kallats: Gustav Leijon (mv), Samet Burgaj (02, mv), Alexander Bahar (02), Sebastian Forsberg (02), Adam Lindström, Niklas Bergmark (02), William Björnsson, Ryad Iskhadzhiev, Jonathan Rasch, Alfie Göransson (03), Alexius Bergquist, Mattias Mannerstål (02), Anton Ingves, Herman Ragnarsson (02), Edvin Cimirotic och Rasmus Gustavsson (02)

Som vanligt innehåller truppen en blandning av 16- och 17-åringar. Dessutom är Alfie Göransson som är född -03 uttagen. Alfie är lagkapten i ÖSK Ungdoms U15-trupp och spelar oftast som en balanserande mittfältare framför backlinjen.

Ett nygammalt namn i matchtruppen är Edvin Cimirotics. Han tillhörde den framgångsrika P15/03-kullen, men lämnade sedan ÖSK och Sverige för spel i Slovenien. (Tillsammans med Almin Masic, tror jag). Men nu är han alltså åter i Sverige och hos ÖSK. Håller han samma (relativa) höga klass, som han gjorde som 15-åring, innebär hans återkomst en klar förstärkning för truppen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.