Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U16: Hösten är här

Tro det eller ej, men hösten är här. Eller i alla fall höstsäsongen för ÖSKs U16-lag. Och snart är den det för de andra två akademilagen också.

I kvällens match på Behrn Arena i vad som vänligt skulle kunna kallas en seriefinal skall ÖSKarna mäta krafter och fotbollsteknik med ett kamratlag från Norrköping. Östötarna leder serien medan ÖSK ligger tvåa. Så värst stor vikt vid finalepitetet lägger dock inte ÖSK den här gången. Spelarna som var med U17 på Gothia Cup saknas i den kallade matchtruppen – med några undantag.

Matchtrupp:
Samet Burgaj (mv), Alexander Bahar, Theo Hessel, Oscar Windahl, Mahmoud Madadi, Martin Meehan, Viktor Berséus, William Eriksson, Mattias Mannerstål, Sebastian Forsberg, Jesper Nyström, Rasmus Gustavsson Engdahl, Vincy Emmanueli Eta-Hugues, Alfie Göransson (U15) och William Kuyumcu (U15).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.