Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Helgarderad Åström

Svartvitt bytte några ord med Simon Åström efter förlustmatchen mot Malmö FF. Med tanke på att vi befinner oss mitt i sommarens transferperiod var frågan om ÖSK jobbade på några förändringar i truppen rätt given. Simon stängde effektivt till informationsflödet genom att svara både ja och nej samt kanske på den frågan. (Vilket han givetvis skall göra – det hör till).

Svartvitt: Många klubbar värvar spelare, Malmö hade till exempel tre nyförvärv i truppen till dagens match, hur ligger ÖSK till? Är det fortsatt en spelare ut för att en spelare ska komma in?

Vi är fortsatt väldigt nöjda med den trupp vi har och känner att vi har en bra mix mellan rutinerade spelare som har många Allsvenska matcher och yngre spelare som håller på att bygga upp Allsvensk rutin samtidigt som det finns spelare som helt saknar rutin och som kommer upp underifrån.

Det är så vi vill jobba och om vi ska ta in någon ny nu under sommaren så gör vi det utifrån perspektivet att någon måste lämna för att vi ska titta på ersättare.

Där pågår det ett förberedelsearbete så att vi ska vara beredda om den situationen uppstår.

Sen kan man aldrig säga aldrig i den här branschen, framförallt då vi även tittar långsiktigt och har inte bara fokus på hösten 2018 utan vi vet vilka spelare som har utgående kontrakt inför 2019 och vi ser över marknaden inför det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.