Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Paul Downing i TV-rutan

Paul Downing från West Bromwich Albion provtränade med ÖSK somamren 2011.

När jag kollade Liverpools träningsmatch idag mot Blackburn dök det upp ett namn som jag vagt kände igen. Paul Downing tränade tillsammans med Sam Mantom några veckor med ÖSK sommaren 2011. Längre än några träningsveckor hos ÖSK kom de aldrig utan de fick återvända till England och West Bromwich med oförrättat ärende – eller hur man nu skall uttrycka sig.

Sedan dess har de två spelarna figurerat på lägre nivåer i det engelska ligasystemet, typ League One. Downing verkar dock ha dragit något av en ”vinstlott”. Blackburn som han representerar för tillfället tog i våras steget upp till The Championship – den näst högsta serien. Kan han (och laget) hålla sig kvar där har han (de) gjot det bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.