Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Eksjöhus Cup: ÖSK möter Latorp i augusti

ÖSKs kvartsfinal mot Latorps IF i Eksjöhus Cup, som herrarnas DM-turnering heter, har nu fått ett datum. Platsen var ju redan tidigare klar, eftersom det alltid är laget från den lägre divisionen som kan välja spelplats. Matchen kommer att spelas på Björkvallen i Latorp torsdagen den 16 augusti med avspark kl. 19:00.

ÖSK har en hemmamatch mot BP den 11 augusti och spelar allsvenskt igen den 20:e augusti, då man möter Hammarby på bortaplan. Den 18:e augusti har ÖSK U19 en match mot Djurgården inplanerad i juniorallsvenskan, så det mesta tyder på att ÖSK kommer att resa till kilsbergsranden med ett A-truppsbetonat lag.

Två dagar före ÖSKs match gör FK Bosna 92 och Nora BK upp om vem som skall få möta segraren från Björkvallen i en av DM-turneringens semifinaler.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.