Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Svenska Cupen: ÖSK möter Akropolis IF

Den andra omgången av Svenska Cupen lottades idag. För ÖSKs del resulterade lottningen i en resa till Stockholm där de på Spånga IP (eller Grimsta IP där de ibland verkar spela) kommer att göra upp med Akropolis IF om en plats i nästa års cupgruppspel. En i alla fall på papperet bra lottning. Det blir inte någon lång resa och ett motstånd som håller ungefär samma klass som Örebros lokala div 1-lag.

Matchen skall spelas antingen den 22:a eller 23:e augusti. Det innebär för ÖSKs del att den ligger inklämd mellan bortamötet med Hammarby den 20 augusti och bortamötet med Kalmar FF den 27 augusti. Akropolis har hemmamatch mot FC Linköping den 18 augusti och en bortamatch mot Nyköping den 25:e. Så det mesta lutar väl mot att speldagen blir den 22:a.

Akropolis har i år redan mött alla tre örebrolagen i serien. På Trängen besegrade de BK Forward med 4-3 (!). Mot Karlslund på Karlslund Arena blev det förlust med 1-0. Hemma mot Rynninge vann de sedan med 3-2.

Ett känt namn hittar jag i deras spelartrupp. Det är den förre AIK-spelaren Mohammed Bangura som spelar där. Utan någon större framgång verkar det dock som. Han har ännu inte gjort något mål för dem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.