Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Eksjöhus Cup: Åter till Björkvallen?

Konturerna i årets senior-DM börjar nu klarna. ÖSK reser ju som bekant till Askersund sista dagen i juni. Från ÖSKs sida har man deklarerat, att man kommer med ett starkt lag. Upplagt för en publik- och kanske även för en målfest på Solberga IP.

Jag räknar kallt med att ÖSK kan lämna Askersund med godkänt betyg. I så fall blir det i kvartsfinalomgången en rätt välbekant motståndare för ÖSK i DM-sammanhang. Igår besegrade nämligen Latorps IF lite skrällbetonat Patric Walkers Scandinavian FC Örebro med 5-2.

För ÖSK och Latorp gäller det i så fall att komma överens om en bra speldag – helt i augusti månad. Det skulle nämligen kunna öppna för en semifinal mot Nora BK på Norvalla under landslagsuppehållet första halvan av september. Men för att detta skall bli verklighet måste ÖSK som sagt först besegra IFK Askersund och Latorps IF medan noringarna måste klara av FK Örebro och FK Bosna 92.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.