Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U19: Viktig bortamatch idag

ÖSK U19 kämpar för att ta en plats över A-slutspelsstrecket. Två matcher återstår. En förutsättning för att de skall lyckas är nog att FC Djursholm besegras i kvällens match.

En match som ÖSK av allt att döma prioriterar rätt högt eftersom ingen av spelarna med lärlingskontrakt finns med i den trupp som skall spela träningsmatch mot IK Sirius i eftermiddag. Med i den truppen är däremot Jonathan Aronsson. Han varnades i den förra matchen, så jag antar att han är avstängd i den här.

Matchtrupp: Simon Gustafsson (mv), Helmer Andersson (k), Almin Masic, Nadir Ayeva, Malcolm Stolt, Adam Bark, Isac Eklöf, Albin Zidaric, Carl Henning, Dennis Koss, Lukas Julher, Harald Detlofsson (mv), Odilon Sangwa, Martin Trinh, Adam Larsson, Manne Ljunghaga, Edwin Lundkvist och Lucas Parkedal Stenfelt.

Matchen spelas på Djursholms IP och börjar kl. 18:00.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.