Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U17: Match utan mening?

ÖSK U17 avslutar i morgon vårdelen av pojkallsvenskan genom att möta IFK Göteborg på Lugnets nästan-hemmaplan. Inget av lagen har egentligen någonting att spela för rent seriemässigt. Båda kommer nämligen att hamna i B-delen av serien då höstsäsongen börjar. De kan alltså se fram emot (?) ytterligare två matcher mot varandra under hösten.

Men givetvis finns det ändå en del att spela för. Båda lagen deltar i elitturneringen Gothia Trophy i mitten av juli och får ta den här matchen som en möjlighet att förbereda sig inför den uppgiften.

ÖSK har kallat följande Matchtrupp: Gustav Leijon (mv), Samet Burgaj (U16, mv), Alexander Bahar, Jash Narshi (U16), Olle Brorsson, Theodor Hessel (U16), Mahmoud Madadi (U16), Sebastian Forsberg U16), Adam Lindström, Mattias Mannerstål (U16), Jonathan Johnsson (U16), Aklam Mutebi, Noel Milleskog (U16), Jonathan Rasch, Joel Andersson Segerlind (U16), Alexius Bergquist, Rasmus Gustavsson (U16) och Herman Ragnarsson (U16).

Sextonåringarna är alltså i majoritet i den här truppen. En delförklaring måhända till att det inte gått hundraprocentigt i seriespelet. Därmed inget ont sagt om 02:orna. De är väldigt duktiga (men ett år yngre, vilket fortfarande betyder en hel del i den här åldern).

Avspark kl 14:00 på Lugnets IP i Adolfsberg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.