Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U17: Förlust i Kalmar

ÖSK U17:s förhoppningar, att inför hösten kvalificera sig för den bättre A-gruppen grusades igår i Kalmar. Trots en halvtidsledning med 2-1 fick laget se sig besegrat med 4-2. Det var inte första gången den här säsongen som laget tappat en ledning trots en lovande matchinledning.

Resultatet innebär att motståndarna i höstens B-grupp i princip redan är klara. Av lagen under strecket är det bara Malmö FF som har en matematisk chans att kravla sig över strecket. I så fall på just Kalmars bekostnad.

Matchfakta:
13. 1-0 Noah Ekberg
20. 1-1 Noel Milleskog
22. 1-2 Aklam Mutebi
58. Varning Joel Andersson Segerlind
59. 2-2 Anton Ekeroth
64. Varning Anton Ekeroth
76. Varning Elias Ehlin
77. 3-2 Jerry Schylström
89. Varning Arton Podrimcaku
89. Varning Olle Brorsson
92. 4-2 Elion Spahija (straff)
92. Varning Anton Ingves

De 11 som startade: Joel Andersson Segerlind, Olle Brorsson, Niclas Bergmark, Mattias Mannerstål, Rasmus Gustavsson Engdahl, Sebastian Forsberg, Alexander Bahar, Anton Ingves (k), Noel Milleskog, Gustav Leijon (mv) och William Björnsson.
Avbytare: Herman Ragnarsson, Theodor Hessel, Aklam Mutebi, Samet Burgaj (mv) och Jonathan Johnsson

En match återstår för laget. Nu på onsdag möter de IFK Göteborg i en eftermiddagsmatch på Lugnet som startar kl 14:00. Därefter blir det väl lite ledigt innan förberedelserna för Gothia Trophy påbörjas. I den turneringen kommer ÖSK att kunna ställa upp med ett starkare lag (men det gäller säkert även de övriga deltagande lagen).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.