Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U17: Streckmatch mot Kalmar

För ÖSK U17 återstår nu bara två matcher av vårsäsongen och laget är i högsta grad inblandat i en kamp om att hamna rätt sida av slutspelsstrecket. Avgörandet kan falla redan i eftermiddag, då ÖSK på bortaplan möter Kalmar FF.

Om det blir förlust är det med största sannolikhet kört och ÖSK får finna sig i att delta i B-slutspelet till hösten. Vid vinst lever hoppet vidare om en plats i den bättre gruppen, även om det då fortfarande återstår en knepig match mot IFK Göteborg i den sista omgången.

Till en plats i bussen till Kalmar har följande Matchtrupp kallats: Gustav Leijon (mv), Samet Burgaj (mv), Alexander Bahar, Niklas Bergmark, Olle Brorsson, Theodor Hessel, Sebastian Forsberg, William Björnsson, Mattias Mannerstål, Jonathan Johnsson, Aklam Mutebi, Noel Milleskog, Jonathan Rasch, Joel Andersson Segerlind, Anton Ingves, Rasmus Gustavsson och Herman Ragnarsson.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.