Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Dam: Match igen


Efter ett ofrivilligt hack i spelplanen är det dags igen för Söders damer att möta motståndare på GPP IP. Villastaden från Kristinehamn är väl en ny bekantskap för Söders damer. Meningen var att lagen skulle ha mötts redan i en försäsongsmatch, men den fick lova att ställas in då värmlänningarna inte kunde få ihop en spelbar matchtrupp.

Villastaden är nya i serien och halkade in i den på ett bananskal. Div 2-platsen, som de hittills försvarat på ett hyfsat bra sätt, fick de efter det att Torsby fått en friplats i div 1.

Villastaden imponerade i serieinledningen genom att krossa Eker med 15-1. Ett resultat som nog bidrog till att Eker så småningom drog sig ur. Därmed försvann även den suveräna målskillnad de skaffat sig. Men efter det har resultaten varit mer normala – tre vinster, tre förluster och en oavgjord match med minus två i målskillandskolumnen. Tio poäng efter sju matcher är hur som helst helt ok för en nykomling.

ÖSK Söder har den här gången inte lagt ut någon matchkallelse. Någon skada, någon bortrest och någon tillbaka skriver de på sin webbplats. Vad det kan innebära lär vi därför inte få redan på förrän en timme före avspark i morgon.

Tillägg: Riktigt så länge behövde vi inte vänta.

ÖSK Söder Dam: Va, är det match igen?Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.