Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U16: Revansch mot Sleipner

I en av de första vårmatcherna förlorade ÖSK på bortaplan mot Sleipner med 3-2. Idag på hemmaplan blev det hemmavinst. ÖSK vann matchen med 4-0, trots att man hade ett halvt lag hos U17 på Lugnet. Starkt gjort!

Ingen officiell matchrapport än.

Matchtrupp (prel.): Viktor Berséus, Emil Blomberg (mv, U15), Samet Burgaj (mv), Robin Damström (U13), William Eriksson, Vincy Emmanueli Eta-Hugues, Alfie Göransson (k), Theodor Hessel, William Kuyumcu (U15), Mahmoud Madadi, Martin Meehan, Jash Narshi, Jesper Nyström, Viggo Svedin (U15) och Oscar Windahl.

Sista matchen före sommaruppehållet.

2018-06-13 18:30 U16 Nationell Grupp 4 Karlstads BK – Örebro SK FK

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.