Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Dam: Frihelg

Den här helgen skulle ÖSK Söder Dam egentligen ha spelat mot Ekers IF. Men eftersom de senare efter några matchers betänketid bestämde sig för att de nog inte ville vara med blev det matchfritt denna övervarma junihelg.

Men övriga lag har naturligtvis spelat sina matcher utan att prestera några anmärkningsvärda resultat. Närmast något anmärkningsvärt var förmodligen Skyllberg som tog emot Herzöga och bara förlorade med 1-0. Dessutom missade de en straff tidigt i matchen.

Nora fortsätter att knipa ihop bra och förlorade bara med 2-0 på bortaplan mot målfarliga Smedjebacken.

Om Villastaden från Kristinehamn hade några planer på att haka på i täten kan de nog skrinlägga de planerna nu. Det fick på sin hemmaplan stryk av IFK Hallsberg med 4-0. Stina Jävbo, tidigare i ÖSK Söder, gjorde det första och det tredje av Hallsbergsmålen.

Nästa vecka kommer Villastaden till GPP IP för att möta ett gäng utvilade och spelsugna söderdamer i vad som är vårsäsongens sista match (Omgång 9).

Anm. Gertzöga ch Smedjebacken har redan spelat sin inbördes match i omgång 9.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.