Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U16: ÖSK möter BK Sport

Den yngsta truppen i ÖSKs akademi reser i kväll till Eskilstuna för att möta klubben med det lite anonyma namnet BK Sport. Inte lika välkända som City och IFK från staden, men av allt att döma den klubb som för närvarande får fram de flesta talangerna på ungdomssidan. Ingen lätt match med andra ord. För ÖSKs del gäller det i första hand att konsolidera positionen ovanför slutspelsstrecket.

ÖSK har kallat följande matchtrupp: Samet Burgay (mv), Hampuz Cederlind (mv), Jesper Nyström, Martin Meehan, Viktor Berséus, Mahmoud Madadi, Noel Milleskog, Mattias Mannerstål, Jonathan Johnsson, William Kuyumcu (P03), Rasmus Gustavsson Engdahl, Vincy Emmanueli Eta-Hugue, Alfie Göransson (P03), Filip Lundqvist (P03) och Robin Damström (P03).

Eftersom 02:orna regelbundet ”lånar ut” spelare till U17 har man i den här matchen i sin tur ”lånat in” fyra spelare från 03:orna. Inga problem med detta. De tre första har jag sett spela och de håller mer än väl för spel i den ett år äldre åldersgruppen och Damström lär väl vara rätt så bra han också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.