Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Herr: Förlust mot SMÅ

Det började ju så bra för ÖSK Söders herrar med tre raka vinster och en plats för det nyuppflyttade laget i tabelltoppen. Men sedan dess har det gått betydligt trögare. I de senaste fem matcherna har det bara blivit en poäng. Botten av serietabellen kommer allt närmare och i dagsläget är det bara två poäng ner till Östansjö på nedflyttningsplats. En uppryckning skulle sitta bra.

På Tingstadsvallen verkar laget ha varit mer eller mindre chanslösa. Visserligen gjorde Blerton Mehmedi matchens första mål, men redan två minuter senare var det kvitterat och sedan rasade det ordentligt. På lite drygt 10 minuter hade hemmalaget gjort tre till.

Matchfakta:
17. 0-1 Blerton Mehmedi
19. 1-1 Samuel Bladh
23. 2-1 Albin Danielsson
26. 3-1 Tommie Hedman
30. 4-1 Oscar Wärnlund
47. Varning Nils Ränkeskog
70. 5-1 Andreas Ledin

Matchtrupp: Mathias Fermby (mv), Rasmus Olsson, Sherif Sey, Mohamad Qasem, Jacob Fredriksson (k), Nils Ränkeskog, Alexander Lienius, Davide Bracaglia, Abas Hassan Ibrahim, Blerton Mehmedi, Marcus Laini Bovellan, Zlatko Zindovic, Andreas Johansson, Jonatan Järlebark, Fredrik Lundgren och storebror Andreas Lundgren (mv).

Resten av vårsäsongen och den första ”höst”matchen ser ut på följande sätt.

Juni
2018-06-07 19:15 Div. 5 Herrar Örebro SK Söder – Sköllersta IF
2018-06-14 19:15 Div. 5 Herrar Örebro SK Söder – HOIF
2018-06-18 19:00 Div. 5 Herrar Kumla BK – Örebro SK Söder
2018-06-25 19:00 Div. 5 Herrar Hidingsta IK – Örebro SK Söder

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.