Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Fond Tage stipendiater 2018

I samband med ÖSKs hemmamatch mot Kalmar FF delade ÖSKs tioårsförening ut årets Fond Tage stipendier. Sammanlagt 5 stipendiater kunde glädja sig över en prischeck på 4.000 kronor. Av dessa kom två femtonåringar från ÖSK Ungdoms fotbollsverksamhet.Lisa Aronsson ÖSK Söder / ÖSK Ungdom Fotboll
Lisa tillhör ÖSK Ungdoms flickor 15 år, men spelar också med 16-årslaget. Hon har spelat med ÖSK Söder Dam i div 2 och representerat Örebro Län i distriktslaget på ett bra sätt. Lisa är mycket träningsvillig och missar sällan en träning. Hon är en ambitiös tjej och är noggrann med det hon gör. Hon har en mycket god teknik, en bra speluppfattning och spelförståelse. Lisa är mycket allround som hela tiden vill utveckla sitt spel med eller utan boll. Kort sagt en väldigt duktig och lovande fotbollsspelareAlfie Göransson ÖSK Ungdom P-03U
Alfie har under lång tid varit den givna lagkaptenen för ÖSK Ungdom P03U. Han är den tydliga ledaren som arbetat hårt för att utvecklas och kunna ta nästa steg i sin fotbollskarriär. Alfie har i år deltagit i ÖSKs fotbolls-akademi och fått känna på spel med U16 i det nationella seriespelet. En ambitiös och lovande fotbollsspelare som skall bli intressant att följa i sin fotbollskarriär.


Foton (Adam Pettersson, ÖSK Fotboll) och motiveringar från Tioårsföreningens webbplats.

De övriga tre stipendiaterna var Ebba Ljones ÖSK Ungdom Handboll H-F03, Andreas Liedberg, ÖSK Ungdom Innebandy och Hampus Skog ÖSK Bandy Ungdom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.