Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

F16: Vinst i DM-semi

ÖSK Ungdom/Söders 02:or var idag i Lindesberg för att göra upp med IFK Lindesbergs flicklag om en plats i F16-klassens DM-final. Det är ju precis som vanligt och tråkigt nog inte så många lag anmälda i DM-flickklasserna. I år gick man därför direkt på semifinalerna.

En eloge är lindesbergarna definitivt värda. De ställde ju i alla fall upp med ett lag, vilket till exempel KIF Örebro inte gjorde.

ÖSK med ett lag där vissa av spelarna redan representerat ÖSK Söder i div 1 eller 2 och där väl alla i år spelar div 4-fotboll (fyra raka segrar så här långt) verkar inte ha haft några större problem med att kvala in till finalen. Halvtidsledningen med 3-0 ökades tidigt i andra halvlek på till 5-0. Sedan spelade de väl bara av resten av matchen, antar jag.

I finalen kommer ÖSK att få möta segraren i matchen mellan Rynninge och Adolfsberg. (Det brukar bli Adolfsberg).

Matchfakta (2*40):
05. 0-1 Vanessa Mujic
27. 0-2 Vanessa Mujic
38. 0-3 Mathilda Olaisson
41. 0-4 Tilde Brunke
48. 0-5 Olivia Rundberg

Matchtrupp: Lisa Davidsson (mv, Söder Dam), Eila Wennerholm (k), Klara Kullberg, Erica Andersson, Sanna Lundström, Olivia Rundberg (Söder Dam), Tilde Brunke, Miranda Björk, Mathilda Olaisson (Söder Dam), Cornelia Karlsson (F03), Julia Wallin Naess, Ebba Cabander (F03), Amanda Södergren, Vanessa Mujic (Söder Dam), Christina Gabrielsson och Alma Larsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.