Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Dam förstärker

ÖSK Söder Dam skriver på sin webbplats, att de gjort klart med ett nyförvärv. Tjugoåriga Maja Edlund kommer till klubben från AIK via Jönköpingsklubben Mariebo IK. Maja har AIK som moderklubb och kommer till Söder med rutin från både Elitettan (AIK) och div 1 (BP och Mariebo).

Maja verkar att trivas bäst som kantspelare till höger och med en offensiv inriktning. Det lär ju passa bra med tanke på att Söders damer i år spelar med tre mittbackar som kompletteras med två wingbackar, vilka har både offensiva och defensiva uppgifter.

Att under säsongen få in en spelare med rutin från Elitettan och från två toppklubbar i div 1 låter onekligen som något av ett kap för ÖSK Söder.

ÖSK Söder Dam: Välkommen till ÖSK Söder Maja Edlund!
Jönköpings-Posten: Mariebo förstärker i jakten på kvalplats

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.