Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

DM: ÖSK får möta Askersund

Det blir en resa till Solberga IP i Askersund för ÖSK då de går in i årets DM-turnering. Detta efter det att Askersund i sin sextondelsfinal besegrat Vivalal SK med utklassningssiffrorna 11-1. Vivalla fick en spelare utvisad i inledningen av den andra halvlek vid ställningen 3-1 och efter det rasade laget ihop.

Om ÖSK gör som de brukat göra under de senaste åren kommer man att skicka ett förhållandevis starkt lag till Askersund för en match strax efter midsommar. Askersund som är ett mittenlag i div 4 spelar sin sista vårsäsongsmatch den 19 juni. ÖSK å sin sida lär vara intresserade av att få igång sina spelare inför den allsvenska omstarten som för ÖSKs del sker den 8:e juli då de möter Elfsborg på Behrn Arena.

Vid en eventuell vinst kommer ÖSK att få möta segraren i mötet Scandinavian FC – Stene/Latorp. Latorp ser starka ut i år och bör slå Stene samt ha en bra chans mot Scandinavian. Så det kan mycket väl bli ett besök på Björkvallen även i år (om det vill sig väl).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.