Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U19: ÖSK möter Lidingö

ÖSK U19 fick lite bättre fotfäste förra helgen, då Skövde AIK besegrades på bortaplan med 5-1. Idag får laget en möjlighet att bygga vidare på det resultatet när IFK Lidingö kommer till Behrn Arena. ÖSKs resultat har så här långt tyvärr inte varit speciellt imponerande. De två segrarna har kommit mot Åtvidaberg och Skövde – seriens för tillfället sista och näst sista lag. Kvällens match blir ett bra tillfälle att bättre på statistik och tabellplacering.

Jag har inte sett någon matchtrupp, men hoppas och tror att ÖSK borde kunna mobilisera ett rätt starkt lag till kvällens match. Det finns ingen U21-match i närtid som ”stör” uttagningen. Helmer Andersson har haft en vecka på sig efter P17-lansdlagets besvikelse i U17-EM och borde alltså vara tillräckligt fräsch för full matchtid. Martin Trinh som varit fotskadad spelade en halvlek i Skövde och borde kunna spela längre idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.