Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U16: Bortamatch mot FBK Karlstad

ÖSK U16 fortsätter Akademitvåans flitiga matchande med en bortamatch i morgon mot FBK Karlstad. Eftersom många av akademins 16-åringar var med U17 i Jönköping idag blir det en något uttunnad trupp som får ta sig an värmlänningarna.

De kallade spelarna är: Emil Olofsson (mv), Hampuz Cederlind (mv), Alexander Bahar, Viktor Berséus, Oscar Windahl, Mahmoud Madadi, Noel Milleskog, Alfie Göransson, Jonathan Johansson, Jesper Nyström, William Eriksson, Jash Narshi, Vincy Emmanueli Eta-Hugues, William Kuyuncu och Martin Meehan.

Det finns ett streck i den här tabellen, men det är inte lika viktigt (än) som strecken i U17 och U19 är. Den här serien avgörs som en traditionell dubbelserie och det blir först i början av september som placeringen över resp. under strecket blir viktigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.