Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U17: Bortamatch mot J-Södra

Akademins U17-lag reser i morgon söderut längs Vättern för att ”landa” i Jönköping. Där väntar en match mot J-Södra i pojkallsvenskan. ÖSK kommer närmast från en lite misslyckad match och oavgjord match mot Falkenberg. En fullpoängare skulle nu sitta bra i striden om strecket.

ÖSK har kallat följande spelare: Gustav Lejon, Samet Burgaj, William Björnsson, Adam Lindström, Oscar Windahl, Sebastian Forsberg, Olle Brorsson, Jonathan Johnsson, Noel Milleskog, Joel Andersson Segerlind, Jonathan Rasch, Mattias Mannerstål, Jash Narshi, Alexius Bergquist, Anton Ingves, Herman Ragnarsson och Rasmus Gustavsson Engdahl.

ÖSK akademin Elit 2 är inne i en intensiv period för tillfället. Så sent som i onsdags spelade U16, där de flesta i Elit 2 hör hemma, ett örebroderby mot BK Forward. I morgon lördag spelar U17, där en majoritet av spelarna faktiskt tillhör U16-kullen, mot Jönköping. På söndag slutligen reser en U16-trupp till Karlstad för att möta FBK Karlstad.

J-Södra ser väl inte jättestarka ut i tabellen med väldigt många (31 st) insläppta mål. Men så tyckte jag inför matchen mot Falkenberg också. Det gäller att inte släppa taget om matchen även om det verkar lätt till att börja med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.