Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U16: ÖSK möter Forward

Dags för ett örebroderby igen för ÖSK U16. I början av månaden besegrades Karlsund med 4-0. Vi får se om den bedriften kan upprepas i kväll.

Matchtrupp: Alexander Bahar, Sebastian Forsberg, Theo Hessel, Oscar Windahl, Noel Milleskog, Mattias Mannerstål, Jonathan Johnsson, Jesper Nyström, Rasmus Gustavsson Engdahl, Vincy Emmanueli Eta-Hugues, Joel Andersson-Segerlind, Herman Ragnarsson, Jash Narshi, Mahmoud Madadi, Viktor Berséus, Samet Burgaj (mv), Emil Olofsson (mv) och William Eriksson.

U16 har ett problem i och med att vissa av spelarna är ”dubbelarbetande”, eftersom de ofta(st) även deltar i matcherna i U17-serien. Detta har dock inte fått påverka kvällens trupp i någon större omfattning. Det här är nog så nära man kan komma en maxtrupp minus den nyuttagne landslagsmannen Niclas Bergmark.

Det finns ett streck i serietabellen som ÖSK ligger precis under. Jag vet inte vad det strecket innebär. Det är väl något slutspelsbetonat så jag antar att det är bättre att ligga över än under. Något som ÖSK kan åstadkomma genom att vinna den här hängmatchen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.