Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Akademin: Svåra matcher för U19 och U17

Både ÖSK U19 och U17 ställs inför svåra uppgifter på söndagen. Det äldre laget tar emot Djurgården på Behrn Arena i morgon medan de yngre ”kan se fram emot” en lång bussresa tur och retur Helsingborg.

U19.
Djurgården är en av de klubbar som ÖSK traditionellt brukar ha svårt för i U19-sammanhang. I år har Djurgården (ännu) inte lyckats så bra i juniorallsvenskan, men i Ligacupen gick de till semifinal, vilket tyder på att laget i alla fall i sina bästa stunder är svårslagna.

För ÖSK skulle en seger sitta väldigt bra i kampen om att komma över strecket. Laget har dock ett antal av sina offensiva spelare på skadelistan. Dessutom spelar ÖSK U21 på tisdag mot Brommapojkarna, vilket lär påverkar laguttagning och matchning.

ÖSK har inte lagt ut någon matchtrupp än på lagets webbplats, men den kommer väl så småningom.


U17.
ÖSK U17 har en lång resa och en svår motståndare att se fram emot. Helsingborg borta är definitivt inte någon önskemotsåndare.

Till matchen har en Matchtrupp med ett stort inslag av 16-åringar kallats: Gustav Leijon (mv), Samet Burgaj (mv), Adam Lindström, Alexander Bahar, Sebastian Forsberg, Oscar Windahl, Olle Brorsson, William Björnsson, Jonathan Rasch, Joel Andersson-Segerlind, Niclas Bergmark, Mattias Mannerstål, Noel Milleskog, Herman Ragnarsson, Alexius Bergqvist och Anton Ingves.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.