Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Dam: Derby i Hallsberg?

ÖSK Söders damer kommer att klara av helgens fotbollsuppgift redan i kväll. Efter nedflyttningen till div 2 saknas det inte längre motståndare från örebrodistriktet så derby-begreppet riskerar att kännas något urvattnat. En viss derbykaraktär går väl inte att ”undvika” – lag och ledare ofta känner varandra, vilket bidrar till derbykaraktären. Men viktigare i den här matchen är att det är två lag som båda vunnit sina första matcher och som båda har ambitioner att ta ett steg uppåt i seriesystemet som möts.

Söder räknar med att kunna resa söderut med följande Matchtrupp: Lisa Davidsson, Klara Thorsén, Alexandra Laini Bovellan, Emma Pettersson, Olivia Rundberg, Wilma Franssila, Clara Häll, Silvia Erkisi (k), Sara Sandberg, Anna Meijer, Vanessa Mujic, Olivia Puhls, Josefine Zandén, Ebba Cabander (F03), Antonia Jalkinger och Linnea Wetterberg.

Jämfört med den förra matchen mot Ornäs saknas lagkapten Caroline Zandén, en av Emmorna Pettersson samt Mathilda Olaisson. In i truppen har i stället Alexandra Laini Bovellan, Olivia Puhls, och Ebba Cabander kommit.

ÖSK Söder Dam: E20-derby?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.