Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U21: ÖSK bortamöter Norrköping

ÖSK U21 är i Norrköping idag för en tidig eftermiddagsmatch mot IFK Norrköping. En match i en serie i vilken ÖSK har haft väldigt svårt att hävda sig. Hemmalaget å sin sida brukar lägga mycket prestige i U21-serien och ställer så gott som alltid upp med starka lag.

ÖSK har inte lämnat ifrån sig någon matchtrupp på sin webbplats. Jag antar, att man har haft vissa problem med att få till en någorlunda slagkraftig trupp efter det att en del av de yngre spelarna fick speltid i gårdagsmatchen mot Dalkurd. En viss planering har dock skett i och med att en del av juniorerna bara spelade en halvlek i U19-matchen mot Täby för några dagar sedan.

På SVFF:s webbplats har ÖSK lagt in följande matchtrupp. Den skall nog i det här läget anses som preliminär, men ändå: Alfred Ajdarevic, Simon Amin, Jonathan Aronsson, Adam Bark, Rodin Deprem, Isaac Boye, Isac Eklöf, Simon Gustafsson (mv), Mathias Karlsson (mv), Oliver Kåhed, Adam Larsson, Samuel Nielsen, Lucas Parkedal Stenfelt, Malcolm Stolt, Viktor Walldén och Albin Zidaric.

IFK Norrköping aviserar följande lag – som vanligt med en hel del rutinerade spelare från deras A-trupp.: IFK-laget: Gustav Jansson – Hadar Sundberg, Henrik Castegren, Johannes Vall – Alfons Sampsted, Anton Stål, Daniel Sjölund, Khaled Qasem – Simon Skrabb, Jordan Larsson, Arnór Sigurdsson
Avbytare: Gustaf Rydgren, Marcus Uppling, Jonathan Gren, Oskar Strandberg och Vetle Larsén

Matchen direktsänds av klubben via deras videokanal IFK Play (Solidtango). De kommer bara att använda sig av en kamera. Kostnad 49 kronor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.