Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

F03: Finalplats i GIFFcupen

ÖSK Ungdoms F03:or har i helgen varit i Tidaholm för deltagande i den populära GIFFcupen. Något som verkar vara på väg att bli en tradition för ÖSKs flicklag. Förra året deltog F02:orna och de vann turneringen efter straffar. Årets 15-åringar kom nästan lika långt. De gick även de till final, men förlorade sedan straffsparksläggningen efter ett oavgjort resultat. Inget av lagen gjorde mål under den ordinarie matchtiden.

Det här är en för flicklag rätt stor cup med 20 deltagande lag, vilket är mycket för en flickklass.

Resultat.
Gruppspel: ÖSK – Våmbs IF 2-0
Gruppspel: ÖSK – Timmernabbens IF 3-2
Gruppspel: ÖSK – Rottne IF 3-0

A/B-kval: ÖSK – IK Waria 2-0
A-Semifinal: ÖSK – Tölö IF 3-1
A-Final: ÖSK – Skiljebo 0-0 (4-5 efter straffar)

ÖSKs matchtrupp: Wilma Oskarsson (mv), Betty Hedborg, Thilde Henriksson, Kerstin Nordqvist, Emma Thunberg, Ida Zetterman, Julia Johansson, Thilde Brunke, Alice Widegren, Lisa Aronsson, Idamaja Isacson, Cornelia Karlsson, Malin Eriksson, Ebba Cabander, Smilla Johansson Norén, Anna Sandberg, Stina Hedborg, Hanna Dubbelman och Nora Lans (mv).

Ledare: Joachim Forsberg, Peter Johansson Norén och Jessica Andersson.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.