Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Dam: Storseger i premiären

ÖSK Söders damer reste till Värmland och Säffle som favoriter och lämnade med bibehållen status. En 3-0 ledning efter knappa 20 minuter gav den trygghet som behövdes. Att det sedan inte blev mer än ett till var så klart lite tråkigt, men det är så det kan bli ibland då övertaget känns för säkert. I övrigt kan konstateras att folk gjorde vad de skulle göra. De som skulle göra mål gjorde mål. De som inte skulle släppa in några mål gjorde det inte heller. Och mittfältet gjorde väl även de vad de skulle i sin dubbla supportroll.

Matchens domare bjuder på den renaste matchrapport jag någonsin sett på någon av fotbollförbundets resultatredovisningar. Var det verkligen inga spelarbyten eller varningar i den här matchen? Hur som helst.

ÖSK Söder Dam: Säffle, ett bra ställe att vara på!

Match”fakta”:
04. 0-1 Emma Tivemo
14. 0-2 Sara Sandberg
18. 0-3 Josefine Zandén
80. 0-4 Sara Sandberg

Matchtrupp:
Lisa Davidsson (mv), Klara Thorsén, Clara Häll, Emma Pettersson, Olivia Rundberg, Wilma Franssila, Silvia Erkisi, Sara Sandberg, Vanessa Mujic, Olivia Puhls, Caroline Zandén (k), Josefine Zandén, Emma Tivemo, Antonia Jalkinger och Linnéa Wetterberg.

Serien fortsätter på följande sätt med en beräknad hemmapremiär på riktigt på GPP IP inte förrän den 17 maj.

2018-04-28 14:00 Div 2 Västra Svealand damer Örebro SK Söder – Ornäs BK
Maj
2018-05-04 19:00 Div 2 Västra Svealand damer IFK Hallsberg – Örebro SK Söder
2018-05-09 18:45 Div 2 Västra Svealand damer Skyllbergs IK – Örebro SK Söder
2018-05-17 19:00 Div 2 Västra Svealand damer Örebro SK Söder – Nora BK
2018-05-26 14:00 Div 2 Västra Svealand damer Hertzöga BK – Örebro SK Söder

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.