Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Eksjöhuscup: Cupdelen lottad

ÖLFF har nu gjort klart och publicerat lottningen i årets senior-DM.

ÖSK Söder, som med en viss möda tog sig vidare från gruppspelet, kommer att få möta Scandinavian FC Örebro. Två lag som förra året möttes i en semifinal som inte var av vänskapskaraktär. Scandinavian vann den matchen med 5-3 och gick sedan vidare och vann även finalen mot Vretstorp (7-6 efter straffar). Årets möte, som den här gången är en 16-delsfinal är redan inplanerad och kommer att gå av stapeln på GPP IP den 20 maj kl.14:00.

ÖSK FK går in i turneringen i åttondelsfinalen. De har lottats att möta segraren mellan Vivalla SK och IFK Askersund. Åttondelarna skall nominellt vara spelade och klara till veckan före midsommar. När det gäller ÖSK så brukar man dock vara flexibla med tidsplaneringen från ÖLFF:s sida.

IFK Askersund får väl ses som favoriter i sextondelen, de tre bonusstraffarna som Vivalla får, till trots. I så fall lutar det nog mot att det blir ett möte på Solberga IP den första veckan i juli och att ÖSK kommer med ett starkt U21-lag. ÖSK återstartar i Allsvenskan efter VM-uppehållet den 8 juli, medan IFK Askersund då avslutat sin vårsäsong i div 4 den 26 juni.

ÖLFF: Spelprogram – Eksjöhuscup herrar, Cupspel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.