Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Söderdamerna förstärker


Lagom till helgens seriestart har ÖSK Söder gjort klart med tre nya spelare. Från Scandinavian FC Örebro (div 3) kommer anfallsduon Amanda Fredriksson och Alexandra Laini Bovellan. Årets seriekonkurrenter IF Eker har fått se ytterbacken Clara Häll ta steget över till GPP IP.

Jag såg nykomlingarna i aktion i gårdagens träningsmatch mot Hällebybrunn och tror att alla tre kommer att kunna utmana om en startplats i laget. Speciellt imponerades jag av den löpsnabba tremålsskytten Alexandra Laini Bovellan, som förutom tre mål nog hade några målgivande passningar på sitt samvete också.

ÖSK Söder Dam: Spelartrio ansluter lagom till seriestart

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.