Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2017/18: Skada stoppade Avdic?

Denny Avdics låneövergång till ÖSK blev aldrig av – trots att det några dagar tidigare påståtts att allt i princip var klart. Vad hängde det upp sig på? De flesta har väl trott att det rörde sig om de ekonomiska förutsättningarna. Att klubbarna och/eller Avic inte kunde komma överens om vem som skulle betala vad till vem.

I gårdagens efter-matchen krönika lanserar NA:s Lasse Wirström en annan teori om varföt det inte blev någon övergång. Lasse skriver bakom NA:s betalvägg: Nu föll det tydligen på att AIK kovände, med Tarik Elyounoussi skadad var Avdic inte längre föremål för utlåning.

Ja, så kan det givetvis vara och det skulle kunna tjäna som förklaring till den hastigt påkomna kursförändringen. Samtidigt låter det väl lite konstigt att en skada skulle kunna förhindra en utlånning för ett lag med AIKs väl tilltagna spelartrupp. Rimligen har väl klubben – när de bestämde sig för att låna ut Avdic – räknat med att någon eller rent av några av de kvarvarande spelarna skulle kunna skada sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.