Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Herr: Vidare i DM

Trots en förlust mot överraskande starka div 6-laget Axberg är ÖSK Söder vidare till utslagningsdelen av Eksjöhus Cup (som senior-DM också kallas). Det var just Axberg som Söder mötte idag i en match som slutade med seger för gästerna från den norra kommundelen med 3-1.

Söders herrar fick dock oväntad hjälp av Kurdiska FF, vilka besegrade Söders slutspelskonkurrent IFK Lindesberg med 6-2. Något som innebar att Söder trots den inte helt imponerande resultatraden en-av-varje har tagit sig vidare till den del av tävlingen som gör skäl för namnet..

Matchfakta:
46. 0-1 Simon Blomqvist (Bonusstraffen)
58. 0-2 Simon Blomqvist
59. 0-3 Andreas Blomdahl
71. Varning Axberg Johnny Vigersten
78. 1-3 Alexander Lienius

Matchtrupp: Carlos Alfredo Elias Neyra, Karzan Ali Pour, Blerton Mehmedi, Alexander Lienius, Marcus Laini Bovellan, Rasmus Olsson, Zlatko Zindovic, Fredrik Lundgren (k), Mathias Dimberg, Jonatan Järlebark, Cristian Ignacio Seoane Arata, Robert Josefsson, Emil Olsson och Andreas Lundgren.

Cupdelen av DM avgörs enligt följande:
4:e omgången senast 31 maj (lagen från div. 1-4 tillkommer)
5:e omgången senast 5 juli (ÖSK tillkommer)
Kvartsfinaler senast 24 augusti
Semifinaler senast 14 september
FINAL ÖLFF fastställer efter semifinalerna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.