Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U19: ÖSK inleder mot Åtvidaberg

I kväll inleder ÖSK årets kampanj i juniorallsvenskan. Motståndet kommer från Åtvidaberg och för ovanlighetens skull är det ÖSK som har revansch att utkräva. Lagen möttes nämligen även i Ligacupen och då vann ÅFF efter en minst sagt händelserik match (resultat 4-6).

Årets juniorallsvenska avgörs med nya regler. De 14 lagen möter varandra under våren i en enkelserie. De sju bästa lagen efter våren går vidare till en ny serie i vilken de sju bästa lagen från norr och söder möts i en enkelserie. De sju lag som inte går vidare får i stället möta varandra ytterligare två gånger i en dubbelserie. Inte så roligt förmodligen. Jag räknar därför med att det kommer att vara en hel del nerv under våren innan det blir klart vilka lag som placerar sig på den övre halvan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.