Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2017/18: Inget lån av Avdic

För några dagar sedan var i princip allt klart. NA skrev den 29:e mars: Men enligt säkra källor är parterna i princip överens – ÖSK, AIK och spelaren själv.

Helt klart var det dock uppenbarligen inte. För när vinterfönstret stängdes igår hade låneövergången inte realiserats.

Vinnare och förlorade? Förmodligen alla parter. ÖSK fick inte den förstärkning man ville ha. AIK blev inte av med en dyr spelare de inte verkar ha någon användning för. Avdic kan nog se fram emot en vårsäsong utan speciellt mycket fotbollsspel. Han kommer inte ens att kunna figurera i U21-sammanhang eftersom AIK har valt att inte delta i den serien. Men han kan i alla fall glädja sig över en väl tilltagen månadslön. Alltid något.

För ÖSKs del var det nog viktigt att visa, att de inte viker ner sig i den här typen av förhandlingar. Det innebar att det inte blev något lån den här gången, men förstärker förhoppningsvis ÖSKs förhandlingsposition i liknande situationer i framtiden.

Från ÖSKs sida signaleras, att man räknar med att ge sina yngre spelare speltid.
– Vi drunknar i förslag på spelare, men varför ska vi signera spelare födda 98–99 från andra klubbar när vi har spelare som Rodin Deprem, Alfred Ajdarevic, Simon Amin, Arvid Brorsson och Isaac Boye själva, säger Magnus Sköldmark till NA idag.

NA (Betalvägg): Denni Avdic-lånet sprack – transferfönstret stängde utan nya ÖSK-värvningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.