Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Spelarbyten i Sundsvalls-matchen

Intressanta spelarbyten i matchen mot Sundsvall. Ja, ett blev ju inte av, men intentionen var klar.

Positivt.
När ÖSK behövde byta ut Johan Mårtensson på grund av kramp eller för att han inte skulle få ett andra gult kort valde tränarna inte det till synes naturligaste valet. Alltså en inflyttning av Rogic centralt och in med Sebbe Ring som wingback. Båda två är ju ”etablerade” på de positionerna.

Men så gjorde inte Axel & Co. Istället gav de Simon Amin dennes första allsvenska minuter. Uppenbarligen ansåg man att detta var det bästa alternativet i ett läge där Sundsvall hade ett visst spelövertag. Detta tar jag som ett positivt tecken på att Simon kommit in bra i verksamheten.

Överraskande.
När det såg ut som om Michael Almebäck skulle bli utbytt i andra halvlek på grund av någon slags skada var det inte den direkte ersättaren Arvid Brorsson utan Sebastian Ring som gjorde sig färdig för ett inhopp. Uppenbarligen anser tränarna inte att Arvid är i form än efter hans frånvaro på grund av körtelfeber.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.